Koffer inpak tips – Schoenen

Ik heb inmiddels mijn lesje wel geleerd over welke schoenen ik volgende keer wel en niet in mijn koffer gestopt zou hebben op zo’n lange (en verre) reis. Ik was aan het kijken bij OTTO en hier kwam ik de volgende schoenen tegen die ik jullie zeker aanraad!

1. Sneaker

Voor mijn werk moet ik de hele dag op sneakers lopen en laat ik nou net besloten hebben om mijn goedkoopste paar witte gympen in mijn koffer te stoppen. Want die mochten toch vies worden.. Inmiddels had ik gewild dat ik een goed paar schoenen had meegenomen voor mijn voeten, rug en nek tijdens het werken. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak qua sneakers, maar een goed paar Nikes, Adidas of Puma sneakers mag dus echt niet ontbreken in je kast. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een schoen te kiezen waar je zowel op kunt werken als bijvoorbeeld op kunt hardlopen of hiken, om zo een beetje ruimte in je koffer te besparen.

2. Flipflop/Slipper

Zoals Aussies het zeggen “de thongs”; een flipflop of slipper is een echte must have op reis. Of je ze nu gebruikt op het strand, als je naar een openbare douche gaat en lekker makkelijk als je uit je bed stapt, die zijn overal goed voor! En het fijne is, dit zijn ook de schoenen die de minste ruimte innemen. Ik ben zelf niet zo’n fan van teenslippers dus ik heb besloten vooral sandaaltjes mee te nemen, maar dat is natuurlijk net wat je fijner vindt!

3. Hak

Mensen verklaren mij vast voor gek, maar ik ben dan ook geen “echte backpacker” en ik heb echt echt af en toe mijn momentje nodig in een jurkje op hakken en daarom vind ik ook dat hakken een echte must have zijn. Helaas nemen deze krengen het meeste ruimte in, zitten ze het minst lekker én draag je ze het minst; toch vind ik de avondjes dat ik mij weer even vrouw voel het dubbel en dwars waard. Daarnaast is het in Sydney enorm normaal om uit te gaan in een jurkje/rokje met hakken, dus als je uit wil gaan op reis, lees je dan even in over de kledingvoorschriften!

 

Wat zijn jouw essentials?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *