Specsavers x Balmain

Als ik mijn ogen intensief gebruik dan moet ik een bril opzetten en dit was sinds de middelbare school mijn Ray-ban. Niks mis mee natuurlijk, maar ik was wel weer toe aan iets hippers. Specsavers heeft een collectie gemaakt in samenwerking met Balmain (het bekende Franse modehuis) en ik mocht een bril uitzoeken!

Balmain

“Het authentieke Balmain is in 1945 in Parijs opgericht en creëert een perfecte balans tussen modern en trendy design terwijl de jarenlange traditie als Frans modehuis in stand gehouden en gerespecteerd wordt. Geïnspireerd door Balmain’s vakkundig vervaardigde kleding, bevat de monturencollectie stijlen en kleuren die vrouwen een mooi en zelfverzekerd gevoel geven. Balmain is niet alleen een look, maar ook een gevoel. Op alle monturen staat subtiel het Balmain logo weergeven in goud, de ‘B’ handtekening is daarnaast ook zichtbaar op de pootjes. De gevlochten details bij meerdere brillen uit de collectie zijn geïnspireerd door de iconische riemencollectie van Balmain.”

Je hebt de keus uit 13 verschillende modellen, die naar mijn mening bijna allemaal even gaaf zijn. Vooral de details op de pootjes en neusbrug hebben mij echt verliefd gemaakt op deze collectie. Over álles is nagedacht. Alle brillen zijn te koop vanaf €229, waarbij de tweede bril gratis is.

Specsavers

Je kunt bij Specsavers online een bril bekijken, maar om hem daadwerkelijk te bestellen moet je wel even langs de winkel.  Hier kun je dan ook meteen een gratis oogmeting laten doen, zodat je zeker weet dat je bril perfect is! De standaard levertijd van een nieuwe bril bedraagt in de meeste gevallen 5 werkdagen.  Hier kun je een afspraak maken of een winkel bij jou in de buurt vinden. Vergeet zeker de actie voor de tweede bril gratis niet, deze geldt niet alleen op de Balmain collectie!

My glasses

Mijn Ray-Ban heeft een printje en daarom wilde ik dit keer voor een tijdloze bril kiezen. Ik koos voor een simpel zwart model  met gevlochten details op de pootjes. De bril is op sterkte gemaakt en gesteld op mijn hoofd. Na twee weken kon ik de bril halen en ik ben er zo blij mee dat ik deze bril heb meegenomen naar Australië en mijn Ray-Ban heb thuisgelaten. Bij de brillen krijg je een prachtig Balmain doosje en brillendoekje.

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *