Ibiza Hotspot – Passion Café

Ibiza is natuurlijk eigenlijk al één grote hotspot en dat is waarschijnlijk ook de reden dat er veel hippe restaurants, cafés en beachclubs zich vestigen. 2 Weken geleden was ik op Ibiza en ik ontdekte een leuk nieuw plekje: het Passion café.

Het Passion café

Het Passion Café bestaat al sinds 2002 en sinds 2013 wint het café ieder jaar de prijs voor Ibiza Cafe van het jaar en Healthy Eating Destination van het jaar. Inmiddels vind je het café op vijf verschillende plekken op het eiland en is het ook echt een hotspot geworden. Het restaurant heeft een instagrammable interieur en ook het eten is wel insta-worthy.

De focus van het menu ligt op veganistische, vegetarische, macrobiotische en rauwe gerechten, maar ze serveren ook vis en kip, zodat iedereen er wel iets kan vinden. Ze hebben vooral een ruime keus aan sappen, smoothies, eiwitshakes, superfoodshakes en milkshakes met rauwe noten en elixers. Daarnaast hebben ze (net als ik!) een grote liefde voor koffie en hebben ze de smaak van koffie eigen gemaakt, door de koffie op Ibiza te laten branden door lokale ambachtslieden.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het café of de Instagram.

 

Mijn mening

Ik vind Het Passion Café zeker een aanrader als je veganistisch, vegetarisch of opzoek naar iets gezonds bent. De koffie is er heerlijk, de gingershotjes ook en het eten zag er ook super uit. Je kunt er terecht voor zoete dingen, hartige dingen, gezonde dingen, goede koffie, een gingershotje als je last van je keel hebt, etc etc. Conclusie: ik raad je zeker aan om langs het Passion Café te gaan als je naar Ibiza gaat. De prijs voor gezonde hotspot op Ibiza is in ieder geval flink verdiend.

 

Ben jij wel eens op Ibiza geweest?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *