Zonnebrillen.com – Burberry Sunnies

De zon schijnt (eindelijk!) weer, dus de zonnebrillen mogen weer uit de kast. Ik heb echt een zonnebrillen-tik, dus het zal je niet verbazen dat ik weer een nieuwe heb. Benieuwd?

Mijn nieuwste aanwinst is van Zonnebrillen.com, de grootste online zonnebrillen webshop in de Benelux.

Over Zonnebrillen.com

Zonnebrillen.com is opgericht in 2011 en sindsdien gevestigd in Leiden. In 2017 is Zonnebrillen.com onderdeel geworden van GrandVision Benelux, de huidige marktleider binnen de optiekbranche en moederbedrijf van onder andere de optiekketens Pearle en Eye Wish. Op dit moment is Zonnebrillen.com officieel verkooppunt van de volgende merken: Ray-Ban, Oakley, Michael Kors, Persol, Arnette, Burberry, Polo, Ralph Lauren en Vogue. Bestel je op een werkdag voor 23:00 uur? Dan heb jij jouw zonnebril de volgende dag al in huis!

Burberry Sunnies

Waar ik vooral mijn zonnebrillen op uit zoek, is dat ze geen neusvleugels hebben. Ik wil namelijk de hele dag door (ja echt minstens 20 keer op een dag) mijn zonnebrillen verplaatsen van mijn neus naar mijn haar. Dat een bril 20 keer per dag in mijn haar vast komt te zitten is dus écht geen optie!

Ik koos voor een chique Burberry bril met een tijdloos (en tegelijkertijd ontzettend hip) model. De vorm en de klassieke uitstraling van de bril maken hem tijdloos, het dierenprintje in het montuur maakt hem hip. De bril biedt een UV-bescherming voor je ogen van 100% en dankzij de bruine glazen ziet de wereld er ook nog eens zonnig uit.

De bril kost €179 en is verkrijgbaar in 2 kleuren. Helaas is de kleur die ik bestelde op dit moment uitverkocht.

Tevreden?

De service van de webshop is perfect, ze reageren ontzettend snel op DM (via Instagram) en ook via de e-mail. En inderdaad, de zonnebril heb je de volgende dag in huis. De zonnebril was mooi en goed verpakt en ik ben er ontzettend blij mee!

Wat vind jij van mijn nieuwe bril?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *