New Shoes: Toms

Mijn nieuwste paar schoenen? TOMS hakken van Van den Assem!

Over Van den Assem

Van den Assem is een familiebedrijf dat in in 1910 startte met een schoenenwinkel in Rotterdam. Inmiddels is het een begrip, met meerdere winkels door het hele land! Ook online kun je schoenen kopen van ontzettend veel verschillende merken. Als je online bestelt heb je de schoenen met 1-3 dagen in huis. De verzending is gratis én het eventueel retourneren ook!

TOMS bij Van den Assem

Één van de merken die Van den Assem dus verkoopt is TOMS. TOMS is een ontzettend bijzonder merk, omdat ze een ontzettend bijzondere actie hebben opgezet. Bij ieder paar schoenen dat je namelijk van ze koopt, schenken zij schoenen aan een kind in nood. Inmiddels heeft TOMS in meer dan 70 landen en aan meer dan 86 miljoen kinderen schoenen gegeven. Mooi initiatief, toch?

TOMS staat vooral bekend om zijn “classics” die geïnspireerd zijn op een espadrille. Inmiddels verkopen ze deze in alle kleuren, printjes en zowel voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast zijn ze inmiddels ook andere modellen zoals sandaaltjes en sleehakken gaan maken.

Mijn TOMS

Ik koos voor een taupé paar sleephakken, omdat ik dat een echte zomer musthave vind. De schoenen zitten lekker, kunnen zowel naar het strand, een etentje of een avondje uit en dankzij de kleur kunnen ze overal bij. Een paar sleehakken neem ik daarom ook eigenlijk altijd mee op vakantie.

Voor deze outfit combineerde ik de schoenen met een jeans en een tweed jasje, zodat je er zelfs mee naar je werk zou kunnen. Onder een zomerjurkje heb je meteen een andere look. Door de sleehak en zachte bovenkant kun je er prima een dag/nacht op lopen.

 

Kende jij TOMS al?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *