Hotspot Amsterdam – Toast It

There is a new hotspot in town: Toast It. Deze hotspot zit vlakbij het Leidseplein, serveert all day breakfast en het doet je denken aan American Diners. Toast It stond al een tijdje op mijn lijstje en afgelopen vrijdag besloot ik er dan eindelijk heen te gaan.

Over Toast It

“Toast It is de plek voor al je food cravings. We vertalen onze passie voor eten in: onze all day breakfast, verse milkshakes, onze brandmeesters (C) premium koffie en toasties gemaakt van echte Nederlandse kaas. We gebruiken duidelijk lokale, verse ingrediënten, zodat onze zelfgemaakte producten van de beste kwaliteit zijn en ervoor zorgen dat je komt terug elke keer als je honger hebt.”

Het interieur van de hotspot is geïnspireerd op een Amerikaanse Diner uit de jaren 50, inclusief retro banken en neon signs. De zaak is klein maar fijn, dus het is wel aan te raden om bijvoorbeeld iets voor lunchtijd te komen. Niet geheel onbelangrijk: de hotspot is super instagrammble. Daar is Toast It zich ook wel van bewust, hun Instagram (met bijna 10K volgers) staat namelijk vol met foto’s van fotogenieke eten en mensen die zichzelf op de foto hebben gezet.

Op het menu vind je een ruime keus aan toasties, pancakes, milkshakes. Je kunt er natuurlijk ook terecht voor koffie, thee, koude dranken en croissants en yoghurt. Oftewel: voor ieder wat wils! De hotspot is iedere dag geopend van 10:30 tot 17:30. Je vindt de hotspot op de Leidsekruisstraat 10, op loopafstand van het Leidseplein.

Red Velvet Panckes & coffee milkshake

Ik ging voor de Red Velvet Pancakes (red velvet pannenkoeken met aardbei, banaan en witte chocolade) en een coffee milkshake. Ik ben in ieder geval niet afgevallen van mijn bezoek aan Toast It, maar ik heb wel echt overheerlijk gecheat!

Oordeel

Als je opzoek bent naar een leuke ontbijt of lunchspot of je food cravings hebt, dan is Toast It inderdaad de plek om naar toe te gaan. Het eten is goed, de koffie is goed en de locatie is top!

 

Ben jij al bij Toast It geweest?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *