Shoot Intratuin Zomerbloeiers (+Jim Bakkum!)

Ik werd uitgenodigd voor een shoot met Intratuin die volledig in het teken zou staan van bloemen en hun nieuwe #bloeiend campagne. En, niet geheel onbelangrijk: de foto’s van die dag zouden gemaakt worden door Jim Bakkum (!). Benieuwd naar hoe deze dag was?

Over Intratuin

Intratuin is ontstaan in 1980. Inmiddels heeft Intratuin 65 vestigingen, waarvan 52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland. Alle winkels beslaan samen een oppervlak van ruim 464.000 m2 ofwel zo’n 93 voetbalvelden. Er werken meer dan 3.300 medewerkers, die in totaal zo’n 80.000 verschillende artikelen verkopen aan 12.500.000 klanten. Intratuin is een big thing dus!

Je kan bij Intratuin terecht voor (hoe kan het ook anders?): je tuin. Zo verkopen ze potten, planten, tuinmeubelen en barbecues. Maar dit is niet het enige, je kunt er namelijk ook terecht voor kamerplanten, wonen en voor je dieren. Een dagje naar de Intratuin is dus meer een dagje uit.

“Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, sfeervol, praktisch en gastvrij. En altijd biedt Intratuin iets extra’s: stylingtips, creatieve workshops en speciale acties die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.”

Trends voor deze zomer

Net als in de mode is voor je tuin ook het codewoord deze zomer: kleur! Hoe meer hoe beter. 2019 Wordt getekend door tientallen kleurige zomerbloeiers die van je voortuin, achtertuin, plantsoen of balkon een kleurenexplosie maakt. Wist je dat kleuren onze belangrijkste zintuigen: reuk en zicht, prikkelen? Bij het zien van een verzameling felle kleuren (zoals die van verschillende zomerbloeiers), wordt je vaak instant vrolijk.

Intratuin wil je natuurlijk helpen om deze kleur op de juiste manier aan je tuin toe te voegen. Daarom werken ze op inspiratie.intratuin.nl met vijf verschillende kleurencombinaties: geel, wit, roze, paars en rood. Je vindt er per kleur een plant, benodigdheden en een korte uitleg. Daarnaast helpen ze je bij Intratuin tot en met 12 mei gratis met het oppotten van je zomerbloeiers.

De shoot

De shootdag was in Amsterdam en zou in het teken staan van een hoop bloemen. Toen ik daar aankwam zag ik meteen dat daar geen woord over gelogen was. Er stond namelijk een hele set vol met tropische felgekleurde planten en bloemen. Eerst was het tijd voor de visagie en daarna om door Jim Bakkum op de foto gezet te worden.

Ik had aan de meiden van Blyde en Intratuin gevraagd of ik mijn puppy van toen 7 weken mee mocht nemen, omdat ik hem nog niet te lang thuis durfde te laten. De meiden reageerden ontzettend lief en als ik aan het eind van de dag zou komen voor de shoot, zou het geen probleem zijn. Dan was er voor Vegas (mijn puppy) namelijk weinig meer om eventueel te slopen.

Wat ik niet wist was dat de meiden van Intratuin, de meiden van Blyde én Jim verliefd zouden worden op mijn puppy. Vegas heeft de hele show gestolen en Jim heeft zelfs op zijn Instagram een foto gepost met “Wanneer het hondje van het model eigenlijk alle modellen overtreft met zijn knipoog”.

Ik ben Intratuin dankbaar voor de fijne dag, de prachtige foto’s van mijzelf en de prachtige foto’s van Vegas. Ik ga de foto’s van Vegas zeker inlijsten én ik ga dit jaar maar eens wat meer aandacht aan mijn tuin besteden!

 

Hoe ziet jouw tuin er deze zomer uit?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *