Ipanema Summer Sandals

De afgelopen 4 maanden ben ik de trotse ambassadrice van Ipanema geweest en ben ik naar Madrid gevlogen voor een Ipanema event en heb ik mijn slippers meegenomen op al mijn reisjes. Benieuwd naar mijn favorieten?

Over Ipanema

Ipanema is een Braziliaans slippermerk en vernoemd naar één van de meest exotische en beroemde stranden in Brazilië: Ipanema. Het kenmerk van de slippers is het creatieve ontwerp en Ipanema sandalen en het gebruik van superzacht en duurzaam Flexpand: 100% recyclebaar. Ipanema is onwijs met het milieu bezig, zo is de Ipanema collectie gemaakt met behulp van ten minste 30% gerecycled materiaal, maar ook 99% van het fabrieksafval wordt gerecycled of hergebruikt. Daarnaast zit er in sommige slippers een anatomische zool ontwikkeld, die voor maximaal loopcomfort zoekt. Daarnaast zijn de slippers herkenbaar door het “relief” en dat is niet zomaar een relief! Op Ipanema beach in Brazilië vind je namelijk een opvallend betegelde boulevard en dit patroon zit verwerkt in de zool van iedere slipper.

Inmiddels bestaat Ipanema 15 jaar en is het in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Er worden per jaar meer dan 200 miljoen slippers en sandalen geproduceerd.  Je vindt bij Ipanema slippers en sandalen voor mannen, vrouwen en kids.

Ik heb onwijs veel verschillende slippers en sandalen van Ipanema gekregen, zodat er bij iedere zomer outfit wel een schoentje zou passen. Dat vind ik ook het fijne aan de brede collectie van Ipenama; je vindt er namelijk teenslippers voor een dagje strand, sandalen voor een dagje in de stad en dankzij het comfort van de schoenen kun je er ook prima een hele dag op wandelen. Deze zomer zijn Ipanema sandalen wel echt mijn go-to schoenen geweest. ’S Ochtends liep ik de hond uit te laten op mijn teenslippers en ’s middags maakte ik de stad onveilig op mijn sandalen.

 

Favorites

Natuurlijk heb ik een paar favorieten, deze heb ik dan ook meegenomen op mijn trip naar Thailand.

  1. Class Glam sandalen

Deze T-strap sandaal is er in veel verschillende kleuren en dankzij het leuke design maakt hij iedere zomer outfit af. Het bandje is verstelbaar en zo weet je zeker dat hij zo comfortabel zit als dat hij hoort te zijn. In Bangkok, Ibiza en Nederland hebben deze slippers mij vergezeld en geen enkele keer met een blaar opgezadeld.

  1. Charm sandal

Deze sandalen ontving ik op het event van Ipanema x Annita waar ik voor naar Madrid gevlogen werd. Een gaaf event met een Braziliaanse popster en de lancering van haar collectie met Ipanema. De sandalen zijn een beetje hetzelfde als mijn nummer 1, maar het rode kleurtje maakt ze echt onwijs gaaf. Iedere all black look maak je af met deze slippers en ook een look waar rood in terugkomt is extra leuk met matchy sandalen.

  1. Skin slipper

Op het eerste oog zijn dit zwarte sandalen, maar schijn bedriegt; het is namelijk ook een teenslipper! De slipper ziet er dus niet alleen leuk uit, maar er is ook nagedacht over de functionaliteit. Je schiet nu namelijk niet zomaar uit de slipper. Ik vind het een elegante slipper die ook prima kan voor een etentje op een zomeravond.

Bedankt voor deze gave kans Ipanema, hopelijk tot volgende zomer!

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

  1. Super bedankt voor de fijne samenwerking, Nikki. Je hebt werkelijk laten zien dat Ipanema slippers en sandalen multi-inzetbaar en voor iedere vrouw geschikt zijn.

    Lieve groet van team Ipanema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *