Jake – A new way of eating!

Volgende week ga ik beginnen met full-time stage lopen, hierdoor heb ik een stuk minder tijd om te “meal preppen” en gezond te eten. Daarom ben ik opzoek gegaan naar gezonde, niet tijdrovende oplossingen en zo kwam ik bij Jake. Benieuwd wat ik ervan vind?

“Jake is opgericht in Nederland in de zomer van 2014, twee jaar na de oprichting verkoopt Jake al in meer dan 32 landen. Het doel van Jake is om gezond en duurzaam eten makkelijk te maken. Jake is een maaltijd die elke voedingsstof bevat die je lichaam nodig heeft. In 1 maaltijd Jake zit 33% van alle voedingsstoffen, vitamines, mineralen en vezels (25% in een maaltijd Jake Sports). Jake is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het bevat een zorgvuldig gekozen mix van gezonde voedingsbronnen, waaronder haver, lijnzaad, kokosolie en een vitamine- en mineralenmix om je te voorzien van alle voedingsstoffen die je nodig hebt.”

Good to know:  Jake bevat geen ingrediënten die gemaakt zijn van of door dieren, Jake is veganistisch.

IMG_2088

IMG_2087

IMG_2086

Jake is verkrijgbaar in 3 verschillende shakes:

  • Light
  • Sport
  • Normaal

Voor ieder leven en levenswijze is er een andere Jake, zo bevat de Light versie de minste kcal en bevat de sports Jake de meeste eiwitten. Alle shakes hebben een vanille/haver achtige smaak. Normaal ben ik geen fan van vanille smaak, maar de shakes smaken echt naar een prima milkshake! Om de shakes te vergelijken en te kijken welke shake het best bij jouw levensstijl past, kun je hier klikken.

De shakes zijn te bestellen via de website van Jake, waar je Jake kunt proberen voor €4,95 of ervoor kunt kiezen om 20/40/80 shakes te bestellen of een abonnement te nemen. Bij je eerste bestelling krijg je ook nog eens zo’n leuke én handige shakebeker cadeau!

Ik heb nu een paar Jake shakes gedronken en ik vind ze echt perfect voor een drukke dag. Het enige wat je nodig hebt is 450 ML water. Ook kun je het bijvoorbeeld afwisselen door de shake te mixen met koffie of melk.

Was jij al bekend met Jake?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *