De proefparade – Beauty Collection 2017

Gister vond de Proefparade Beauty Collection 2017 plaats, georganiseerd door Mr. Experience Creators. Op dit evenement waren onder andere de merken Marc Inbane, Kneipp en W7 aanwezig om hun nieuwe collecties tentoon te stellen.

Al eerder was ik naar events van Mr. Experience Creator/Mr. Goodiebag geweest, deze events waren echt een ervaring, met alles tot in de puntjes verzorgd. Dit was dit keer niet anders; heerlijke hapjes/drankjes, gezellige influencers, prachtige merken en natuurlijk een gigantische goodiebag!

IMG_2160

IMG_2161

IMG_2162

IMG_2163

IMG_2165  IMG_2167

Op het event waren 6 beautymerken aanwezig:

Ieder merk presenteerde zichzelf op zijn eigen manier; bij Fudge en Nak (producten voor je haar) werd er echt naar je haar gekeken, om zo de juiste goodiebag te kunnen samenstellen en bij W7 (make-up) mocht je een goodiebag naar keus samenstellen. Van Nak heb ik een shampoo voor curly hair gekregen, want ook al stijl ik mijn haar iedere dag, van mijzelf heb ik slag en heeft mijn haar dus veel vocht nodig. Bij W7 heb ik gekozen voor een oogschaduw palette en een matte nude lipstick. Zowel de make-up als haarproducten ga ik in gebruik nemen, so stay tuned!

Marc Inbane staat bekend om natuurlijke tanning producten, met een enorm chic en tijdloos uiterlijk. Deze tanning spray ga ik dan ook zeker proberen en mocht ik het een uitvinding vinden; dan laat ik dit zeker weten!

IMG_2169

IMG_2168

IMG_2164

IMG_2166

Divine Sensation is ontwikkeld door schoonheidssalon Beau De L’or, dit is een spray voor je gezicht. Divine Sensation is een unieke gezichtsspray met een viervoudige werking.
• Spant de huid licht aan
• Verzacht de huidstructuur
• Verfrist intens
• Geeft een mooie natuurlijke glow
De spray komt in een handig meeneemformaat (ook toegestaan in het vliegtuig) en de spray ruikt heerlijk! Het doet meteen denken aan een zomerse, zonnige omgeving.

Kneipp was er om een nieuwe lijn te promoten: verstevigende verzorgingsproducten met de geur van sandelvrucht en druivenpitolie. Echt een heerlijke, niet overheersende geur. De producten zal ik onder en buiten de douche gaan proberen!

“I have had a Mr. Experience. ” Bedankt Mr. Experience Creator en alle prachtige merken voor deze ervaring! Ik kan niet wachten om alles in gebruik te nemen.

Welke items ga jij op je wishlist zetten?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *