Wenkbrauw hack; W7 Mighty Mattes

Geloof het of niet, maar ik “teken” mijn wenkbrauwen bij met oogschaduw. Dankzij de visagiste van W7 weet ik nu dat het Mighty Mattes palette perfect is voor mijn wenkbrauwen.

Op het Proefparade event waar ik laatst naar toe ben geweest,leerde ik veel nieuwe merken/producten kennen. Bij het merk W7 raakte ik aan de praat met de visagiste, ik vroeg haar naar “het perfecte product” voor mijn wenkbrauwen. Na samen te hebben besproken wat ik de perfecte wenkbrauwen zou vinden (-> naturel, mooi gevulde wenkbrauw), besloot ze te laten zien wat de verschillende producten voor effect zouden hebben.

IMG_2161
MIGHTY_MATTES_COLOUR_PALETTE

Hiervoor gebruikte ik standaard een brow definer achtig product, waarvan ik nu weet dat het een neppig effect geeft, omdat het product te dik is om echt een haartje te kunnen tekenen. Uiteindelijk kwamen we uit bij het W7 Mighty Mattes oogschaduw (!) palette. Ik had het nooit verwacht, maar het mengen van 2/3 oogschaduw tinten gaf echt het mooiste effect. Hoe handig? Zo hoef je alleen een oogschaduw in je toilettas te doen (en te kopen!) en kun je er én je ogen én je wenkbrauwen mee doen!

Ik heb bij de Etos een schuin afgesneden penseeltje gekocht, deze wordt ook wel de brow brush genoemd. Met dit kwastje is het enorm makkelijk om een mooi begin van je wenkbrauw te creëren en hem daarna verder te vullen. Voor mijn wenkbrauwen meng ik de 3e, 4e en 5e kleur van links.

W7’’s Mighty Mattes Eye Colour Palette bevat twaalf kleuren om een dagelijkse matte oogschaduwlook mee te maken. De kleuren zijn in een range van natuurlijke, peachy en chocoladebruine tinten, die lang blijven zitten en goed gepigmenteerd zijn. Net als alle andere W7 producten, is het palette enorm goed te betalen, hij kost namelijk 9.95. 

 

Wat voor producten gebruik jij voor je wenkbrauwen?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *