Hotspot Amsterdam: The Corner Bakery

Vorige week kon je al meer lezen over Sticky Fingers, vandaag vertel ik meer over The Corner Bakery. The Corner Bakery is een echte hotspot in Amsterdam, die zich vlakbij het Museumplein bevindt. Deze hotspot staat bekend om de kleurrijke milkshakes.

Corner Bakery is een heel klein maar super knus tentje met een gezellig terras. Dit zorgt er wel voor dat je in het weekend wel eens een halfuur moet wachten op een tafeltje, maar believe me; its worth it! De menukaart is vrij uitgebreid, zo kun je er lekker ontbijten, lunchen, maar ook snacken! Er staan onder andere sapjes, smoothies, salades, broodjes, burgers, pancakes en zoetigheden zoals donuts op.  De hotspot is doordeweeks van 8:00-16:00 uur geopend en in het weekend van 8:00-17:00. Samen met blogger Sylvana bezocht ik deze hotspot gistermiddag.

IMG_2925

IMG_2926

IMG_2927

IMG_2928

Ik koos voor de iconische milkshake in chocolade smaak samen met de healthy pancakes, niet dat dat nog zou helpen, maar ze waren wel erg lekker! Als je eenmaal je tafeltje hebt word je binnen no-time geholpen en heb je ook vrij snel je drankje/hapje. De prijzen zijn normaal, voor de pancakes betaal je bijvoorbeeld €6,95.

De hotspot bevindt zich op de Johannes Vermeerstraat 40, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wat mij betreft is dit een echte aanrader, naast dat je eten/drinken enorm fotogeniek is, is het ook nog eens heerlijk!

 

Ben jij wel eens bij The Corner Bakery geweest?

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

  1. Wauw die pancakes zien er echt overheerlijk uit! Geweldig, al dat fruit. Ik wil supergraag eens naar Corner Bakery, ik ben ook zo benieuwd naar die milkshakes. Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *