Trend: Button Front Skirt

De button front skirt is eigenlijk al sinds 2015 enorm hip en dit voorjaar ga je hem weer enorm veel zin. Lang/kort, suede/denim, je kan het zo gek niet bedenken! Vandaag laat ik 3 outfits zien met mijn button front rokjes. Met deze outfits wil ik vooral laten zien dat de rokjes multifunctioneel zijn en je ze met bijna elk weer wel aan kunt trekken!

Eigenlijk was ik nooit zo’n rokjes-meisje, gewoon omdat ik vaak een oncomfortabel beeld had bij een rok. Inmiddels ben ik een groot fan en ben ik erachter dat zo’n A-lijn rokje (uitlopende rok, A vorm) een stuk comfortabeler zit dan een skinny jeans. Het leuke aan zulke rokjes vind ik, dat je de bovenkant vaak wat simpeler kunt houden en dat je er dan toch enorm leuk en vrouwelijk uitziet. Dankzij de A-vorm is het vaak ook enorm flatteus (en hierdoor ook comfortabel).

IMG_2914

Outfit 1: Een Abercrombie rokje (die ik echt voor €13 in de sale gekocht heb), gecombineerd met een simpel cut-out shirtje van Sparkz. De perfecte look voor een dag op kantoor of een dagje winkelen. Lees hier meer over de hotspot, waar deze foto genomen is.

IMG_3529.JPG

Pic taken by Joyce Jacobs

Outfit 2: Hetzelfde Abercrombie rokje, maar dan heel anders gecombineerd. Dit keer draag ik de rok met een fleurige Loavies blouse (lees daar hier meer over). Met dezelfde rok heb je nu ineens de perfecte lente/zomer look.

 

IMG_7982

Outfit 3: Niet alleen een andere rok, maar ook een andere huidskleur ha-ha. Deze look straalt natuurlijk meteen zomer, zon, zee en strand uit. De rok is van Josh V, deze is helaas wel van een oudere collectie. Ook deze keer heb ik de rok gecombineerd met een cut-out shirtje, deze is alleen een stuk zomerser.

Ik hoop dat je er wat inspiratie uit kunt halen! Ik ben in ieder geval helemaal fan van deze trend en ben ook flink opzoek naar een denim rokje om mijn collectie mee uit te breiden. Mocht je het perfecte denim rokje al gevonden hebben, laat het mij dan zeker weten!

 

Heb jij al een button front shirt in je kast liggen?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *