Personal Body Plan – Update maand 6

Personal Body Plan zit er op, althans de eerste 6 maanden met coach. Ik heb besloten nog 6 maanden door te gaan, zonder coach. Als ik naar de voor en na foto’s kijk ben ik dolgelukkig en tegelijkertijd verbaasd over dat ik er zo uitgezien heb.. Vandaag vertel ik je meer over mijn avontuur.

Op 5 september ben ik begonnen aan Personal Body Plan, één van de beste beslissingen die ik ooit genomen heb. Lees hier meer over mijn maandelijkse updates.  Ik zag mezelf niet als dik, maar tevreden was ik ook niet. Als ik nu terug kijk naar de foto van toen walg ik er bijna van en maakt het mij nog blijer dat ik hieraan begonnen ben. Ik ben in totaal meer dan 6kg en 19cm (op mijn heupen, borst, schouders en taille) kwijt.

i-may-not-be-there-yetbut-im-closer-than-i-was-yesterday-20130508499

Ik wilde na het sporten eigenlijk altijd meteen resultaat zien, maar dankzij Personal Body Plan ben ik het hele proces gaan waarderen en sport ik ook gewoon echt graag. De reden dat ik voor nog 6 maanden Personal Body Plan gekozen heb, is omdat ik graag de trainingsschema’s nog gebruik.

Ik werk inmiddels (bijna) full-time, ben bezig met mijn scriptie en ik sport 4 keer per week. Het levert een drukke en volle week op, maar het is het echt waard! En zoals de quote zegt; “I may not be there yet, but I am closer than I was yesterday.” Ik ben nog lang niet tevreden, maar ik geniet van het hele process en the only way is up!

 

 

Hoe blijf jij fit?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *