Look full of stars

Vorige week kon je al 1 van mijn  2 nieuwe Loavies items zien, vandaag show ik de ander; de Star Of the Show bodysuit. Het leuke aan deze body is de sterretjesprint en het overslag/ruffle detail. Alle foto’s zijn gemaakt door Joyce Jacobs.

Hier lees je meer over mijn vorige look. Helaas is ook mijn tweede item al uitverkocht bij Loavies, maar hopelijk komt de bodysuit weer snel online! De zwarte body kost € 34,99 en valt normaal, ik draag dan ook een maat M. Aangezien het een body is, wil je ook echt niet dat hij te strak zit. Bij Loavies op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis!

IMG_3635

IMG_3563.JPG

Ik heb de blouse gecombineerd met een zwarte simpele broek van Sparkz, een riem van Tommy Hilfiger (waar erg leuk ook sterretjes op zitten), een hoedje van de H&M Coachella lijn. Omdat de blouse zo’n ontzettend leuk printje heeft, kun je hem natuurlijk op 1001 manieren stylen, zo draag ik hem ook vaak naar mijn werk met een rokje en laarzen.

Alle foto’s zijn gemaakt op een zandvlakte/stukje bos vlakbij Uden. Deze locatie was even een flink stuk reizen, maar het heeft mij enorm verrast! Echt een prachtige plek. Ik zal je binnenkort meer vertellen over mijn shoot met Joyce en de prachtige resultaten hiervan!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *