Koupe – Protein Icecream

Afgelopen week werd ik uitgenodigd bij een evenement van Koupe; een evenement dat volledig zou draaien om ijs.  “Een portie Koupe proteïneijs bevat: minder suiker dan een appel, meer proteïne dan 3 eiwitten en meer vezels dan portie broccoli.” Wie wil dat nou niet? Vandaag vertel ik je meer!

Vantevoren had ik zo mijn vooroordelen over het ijs, ik dacht namelijk dat het of smaakloos zou zijn of juist chemisch zou smaken, maar beide bleken totaal niet waar te zijn. Het ijs is te koop in 4 smaken: aardbei, banaan, chocolade en vanille en geloof mij; alle smaken zijn heerlijk! Als je mij vantevoren niet had verteld dat het om “gezond” ijs zou gaan, had ik het ook nooit van “normaal” ijs kunnen onderscheiden. Hieronder kun je de voedingswaarden van Koupe zien, vergeleken met Magnum, Haägen-Dasz en Ben & Jerry’s.

IMG_3818

FullSizeRender

 

Koupe is vanaf 3 april te koop bij Jumbo supermarkten (en bij Jumbo online) en vanaf 1 mei bij DIRK en de Dekamarkt. Ik ben in ieder geval erg fan van het ijs en vind het een erg fijn idee dat je je na het eten ervan niet schuldig hoeft te voelen. Dat Koupe echt iets vernieuwends op de markt gebracht heeft, bewijst de Best Ice Cream prijs  die ze gekregen hebben op de “World Dairy Innovations Awards 2016” wel! Check voor meer info zeker even de website van Koupe.

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *