Daniel Wellington Classic Petite

Daniel Wellington heeft in samenwerking met Kendall Jenner een nieuwe collectie uitgebracht; de Classic Petite. Het vernieuwende aan deze collectie is, is dat alle horloges een mesh band hebben. Vandaag vertel ik je meer over mijn nieuwe aanwinst! Met de code “NONSTOP” krijg je 15% korting op alle Daniel Wellington horloges.

Alle horloges uit de classic petite collectie hebben een kast van 32mm en een mesh bandje. Het fijne aan het bandje is, is dat je de sluiting zo kunt verschuiven en hem dus gemakkelijk kleiner of groter kunt maken. Voor mensen met een dunne pols is dit echt een uitkomst. Het bandje is ook nog te verwisselen! Het horloge is verkrijgbaar in het zilver en roségoud met zowel een zwarte als witte wijzerplaat. Ze kosten alle 4 €159 en met mijn code dus €135,15 🙂

 

dw-petite-collection_1IMG_3845

Aangezien zo’n beetje al mijn sieraden zilver zijn, besloot ik voor het zilveren horloge met de witte plaat te gaan. Alle horloges van Daniel Wellington worden gratis wereldwijd verzonden en je hebt ze ook nog eens enorm snel in huis, zo kwam mijne al 2 dagen nadat ik hem besteld had.

Dankzij het minimalistische en tijdloze design van het horloge, past hij daadwerkelijk overal bij. Ik ben normaal niet zo’n fan van “kleinere” horloges, maar ik moet bekennen dat ik hem al de hele week om heb, gewoon omdat hij zo easygoing is. Ook is het horloge (ondanks de roestvrije stale band) enorm licht, wat het dragen ervan erg comfortabel maakt. Dit horloge is echt ideaal voor een dagelijkse look, maar ook voor een chic feestje.

 

Vergeet mijn code “NONSTOP” niet voor 15% korting! (Alleen geldig op de DW site)

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

  1. Ik ben gek op DW, ik draag ook veel rose en zilver. Ik zou zeker voor de tweede van links gaan, super leuke aanwinst 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *