BIG Maison Lancôme Event

Vorige week woensdag mocht ik weer aanwezig zijn bij een Lancôme event, waar deze keer een BIG launch zou zijn. Het was een avond vol met gezellige andere influencers, fantastische nieuwe producten en veel leuke informatie. Benieuwd?

Alles op het event draaide om BIG, al snel kwamen we er dan ook achter dat de nieuwe Lancôme lijn (die eind april/begin mei uit zal komen) Monsieur Big gaat heten. Op het event mochten wij onze eigen Monsieur Big kiezen (wat de leuke barman achter ons werd) en hierna werden we “voorgesteld” aan de echte Monsieur Big van Lancôme. Monsieur Big zal er namelijk altijd voor je zijn, je kunt er altijd op vertrouwen en hij zal nooit van je zijde wijken, klinkt als de perfecte match, toch?  Deze collectie zal bestaan uit een mascara, een eye marker en een wenkbrauwpotlood.

Alle producten mochten wij natuurlijk uitvoerig testen, zo is er met de mascara een valse wimper vs de nieuwe mascara test gedaan. Believe it or not, de mascara zag er net zo goed (misschien zelfs beter!) uit dan de nepwimper. Ik ga deze test thuis ook nog even na doen.

De marker is voor mij echt de uitvinding van de eeuw; ik heb normaal namelijk dat een eyeliner aan het eind van de dag onder mijn oog zit, omdat ik vaak moet huilen van het lachen. Dit heeft er toe geleid dat ik eigenlijk geen eyeliner meer draag. Ik heb de nieuwe marker op mijn hand getest en gewreven en geboend maar er gebeurde niets, de volgende ochtend zat de streep nog steeds perfect op mijn hand!

FullSizeRender-5

IMG_3880

FullSizeRender-6

Naast de Monsieur Big producten mochten we ook de nieuwste (die wel al uit zijn) matte shakers proberen. Deze zijn speciaal voor de lente en zomer te koop in een paar te gekke kleuren en drogen dus, zoals de naam al doet vermoeden, mat op. Dankzij de oliën in de shaker droogt het je lip niet uit. Ook deze hebben we natuurlijk getest, een groot nadeel aan zulke felle kleuren vind ik namelijk dat je deze continu moet bijwerken, omdat ze afgeven. Iedereen heeft zo’n beetje een glas champagne gedronken op het event en 0 glazen daarvan zaten daarna onder de lipstick, geen idee hoe het kan, maar deze shaker blijft perfect zitten! Nog een voordeel van de shaker: het zachte sponsje is erg fijn om op te brengen. FYI: ik heb op de foto 378: pink power op. Bij iedere lipstick is er ook een bijpassend lippotlood.

Kortom; ik heb een geweldige avond gehad en heb weer fantastische nieuwe producten moeten testen. Ik raad je echt aan de Lancôme lanceringen in de gaten te houden, want deze producten zijn echt een must. Lees hier meer over het vorige Maison Lancôme event.

 

Wat zijn jouw favo make-up producten?

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

  1. De eyeliner is fantastisch, aan de prijs maar dat geeft niets als de kwaliteit goed is. Ik ben gek op Lancome, zo jaloers op jou!!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *