Maison Lancôme Event

Woensdagavond was ik aanwezig bij het eerste Maison Lancôme Event van het jaar, lucky me! Op het event kregen we onder andere een make-up workshop, mochten we de producten testen en kregen we een uitgebreid diner.

Toen ik de uitnodiging van Lancôme in mijn e-mail binnenkreeg kon ik het eerst niet geloven, wat een enorme eer. De avond was fantastisch geregeld, van de perfecte locatie (restaurant Jansz in Amsterdam), tot de perfecte hapjes en de perfecte goodiebag.

Het event begon om 17:00 in een kamer met hapjes en drankjes, waarna we naar een andere kamer geleid werden, met 2 tafels vol met Lancôme producten en spiegels. Hierna begon de workshop over de hippe nieuwe (maar toch eigenlijk uit de 80’s) make-uptechniek: draping. Een techniek waarbij je blush gebruikt om je gezicht te contouren. Spoiler alert: die fantastisch mooie roos in een doosje op mijn foto’s is een highlighter! Als dat geen perfectie is..

IMG_1806

IMG_1807

IMG_1808

IMG_1809

IMG_1811

IMG_1812

IMG_1813

Hierna hadden we even de tijd om te netwerken/borrelen en vervolgens werden we opgehaald voor het diner. Natuurlijk was ook het diner perfect geregeld, ik heb heerlijk gegeten, onder het genot van prachtige live muziek. Ook waren er zoveel lieve andere influencers aanwezig, wat de avond nóg gezelliger maakte!

Binnenkort zal ik jullie meer vertellen over de inhoud van mijn goodiebag! Ik wil alle producten even rustig in gebruik gaan nemen en testen. Ik ben alles van deze avond nog aan het laten bezinken, het leek wel een dream come true!

 

Bedankt Lancôme voor deze perfecte avond!

Misschien vind je dit ook leuk:

5 reacties

  1. Het was zo’n mooie avond he! Ik heb er ook echt van genoten.. en nog steeds eigenlijk nu ik de foto’s weer terug zie! Mooi verslag heb je ervan gemaakt. Was leuk je te ontmoeten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *