Christian Paul – Marble watch

Ik heb echt een ding voor marmer: zo heb ik al een iPhone hoesje, laptop sleeve en zelfs schriften met een marmeren print erop. Een horloge met marmer print stond nog hoog op mijn lijstje; tot ik deze prachtige marble watch van Christian Paul tegenkwam.

Christian Paul is een Australisch horlogemerk, met tijdloze unisex horloges, met makkelijk verwisselbare bandjes. Het merk heeft 5 verschillende collecties:

  • Raw Collectie:  De meest minimalistische horloges van Christian Paul, met een simpel maar elegant design.
  • Marble Collectie: Horloges met een prachtige marmeren print.
  • Grid Collectie: Een tijdloze collectie, met een ruitjes print.
  • Luxe Collectie: Zoals de naam al doet vermoeden; de luxere (en duurdere) horloges, met kristallen details.
  • Mesh Collectie: Dit is niet perse een nieuwe collectie, dit zijn namelijk de horloges uit bovenstaande collecties met een mesh bandje in plaats van leer.

Aangezien de bandjes makkelijk te verwisselen en ook los te bestellen zijn, kun je je horloge altijd nog omtoveren tot mesh horloge!

IMG_1653  IMG_1651

IMG_1652

Pictures taken by: Sanne – Tornadeaux.com

IMG_8443.JPG

Het horloge dat ik bestelde is de 43mm Elwood Marble.  Alle marmeren horloges zijn ook te koop met een kast van 35mm. Aangezien ik enorm twijfelde tussen een wit of een zwart leren bandje, was ik super blij verrast toen ik zag dat er zowel een wit als een zwart bandje werd meegeleverd! Ik vind het horloge enorm chic, tijdloos en perfect voor zo’n beetje iedere gelegenheid. Het horloge kost 199 AUD, wat gelijk staat aan ongeveer €140.

Precies één week na het bestellen van mijn horloge kwam hij al binnen. Ook zeker een voordeel is, is dat je geen verzendkosten betaalt, waar je ook vandaan bestelt!

 

Wat vind jij van de marble trend?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *