Must Visit – W Barcelona

Precies een week geleden werd ik 21 jaar en hoe?! Ik vierde mijn 21e verjaardag in Barcelona en dronk ’s avonds cocktails op 26 hoog in het luxe W hotel. Benieuwd naar deze hotspot in Barcelona?

Het W hotel is één van de meest luxueuze hotels in Barcelona, ook is het hotel erg opvallend, door zijn prachtige ligging aan het strand. Op de 26e verdieping in het hotel zit een bar/club, waar het iedere avond feest is: Eclipse. 

In de bar kun je onder andere heerlijke cocktails drinken, terwijl je uitkijkt over de zee en Barcelona. Het drinken is er niet goedkoop, maar een avondje met zo’n uitzicht vond ik echt wel wat waard! De cocktails waren rond de €14/15, als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld de Skylounge in Amsterdam, dan is dit nog goedkoop. De sfeer is er wel anders dan in de skylounge, de muziek staat er een stuk harder en hoe later het wordt; hoe meer mensen gaan dansen.

IMG_1617

IMG_1420

IMG_1618

Mocht je de Eclipse bar willen bezoeken, dan is het een aanrader je vooraf op de gastenlijst te zetten. Dit kan heel makkelijk via hun website en kost niets! Zo weet je (bijna) zeker dat de bewaker je binnen zal laten. Natuurlijk verwachten ze wel dat je er in nette kleding bijloopt, anders zal de bewaker je alsnog weigeren.

Als je in Barcelona opzoek bent naar een speciaal avondje uit, dan is het W hotel zeker de perfecte plek. Mocht je er liever eten, dan zijn er ook genoeg restaurants in het hotel. ‘S avonds/’s nachts staan er genoeg taxi’s voor de deur van het hotel, dus terug naar je hotel komen is geen probleem!

 

Wat vind jij de mooiste cocktailbar?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *