Wagamama Amsterdam Centraal

Wagamama is een restaurant dat ik in Antwerpen en Amsterdam vaak voorbij heb zien komen, maar waar ik tot vorige week nog nooit gegeten had. Samen met mijn vriendin Sef besloot ik om bij Wagamama op Amsterdam Centraal te eten en de verse sappen te proberen.

Wagamama is een aziatisch/japans restaurant, waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. Ik bestelde de Chili Chicken Ramen (noodles in een pittige kippenbouillon met gegrilde kip, rode ui, lente-uitjes, taugé, chili pepers, koriander en verse limoen), deze was echt heerlijk, wel veel te veel! Je moet wel echt van pittig houden, anders is dit geen aanrader. Als nagerecht bestelde ik white chocolate ginger cheesecake, niet geheel verantwoord, wel erg lekker!

Om toch nog even gezond te doen bestelde ik een healthy juice, ik ben namelijk gek op sapjes en smoothies. Bij Wagamama kun je 8 verschillende juices bestellen:

  • tropical juice: mango, appel en sinaasappel
  • clean green juice: kiwi, advocado en appel
  • orange juice: sinaasappelsap, puur en simpel
  • carrot juice: wortel met een vleugje verse gember
  • blueberry slice juice: bosbessen, appel en wortel met een vleugje gember
  • fruit juice: appel, sinaasappel en passievrucht
  • super green juice: appel, munt, selderie en limoen
  • raw juice: wortel, komkommer, tomaat, sinaasappel en appel

Ik bestelde de blueberry slice juice, die echt heerlijk smaakte.

IMG_1582
IMG_1589
IMG_1592

Er zitten meerdere Wagamama vestigingen in Nederland: 4 in Amsterdam en 1 in Rotterdam. Klik hier voor de adressen. Ik besloot langs de vestiging op het Centraal station te gaan, deze is te vinden door bij de IJ zijde van het station naar buiten te lopen. Echt een aanrader als je via Amsterdam Centraal reist! Het uitzicht vanuit het restaurant is ook erg leuk, zo kun je onder andere de Amsterdam Lookout Tower zien.

Sef en ik hebben beiden heerlijk gegeten en we waren blij met de hulp van de serveerster, ze heeft ons erg goed geholpen met het kiezen van ons eten. Ook hebben we niet lang hoeven wachten op het eten/drinken. Zeker een aanrader dus!

Heb jij wel eens bij Wagamama gegeten?
 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *