Store3 – Melano Ring

Sieraden zijn leuk; maar sieraden die je zelf kunt samenstellen zijn nóg leuker! Met de ringen van MelanO kun je zelf mixen en matchen. Ik bestelde mijn nieuwe armcandy bij Store3.

MelanO is een Nederlands sieradenmerk, die het mogelijk maakt om je ringen aan te passen aan je mood, outfit of gelegenheid. Het merk heeft dan ook een ruime keus aan ringen, met verschillende vormen en details en aan steentjes in alle soorten en maten. De steentjes zijn makkelijk in de ringen te duwen of te draaien.

Ik draag 2x de twisted ring, met verschillende steentjes. Deze ring kost €17,50. Op de ene ring zit de Twisted Peer Milk Pink steen (€ 22,50) en op de ander de Cateye Howlite (€ 22,50). Mijn ringen en steentjes komen uit de “Twisted collectie”, alle steentjes die uit deze collectie komen, passen op iedere ring uit deze collectie. Alle steentjes en ringen zijn te koop in het zilver, goud en rosé.

IMG_1481

IMG_1482

IMG_1486

IMG_1485

Meer info over het horloge wat ik hier draag vind je hier.

Store3 verkoopt 3 collecties van MelanO: Twisted, Vivid en Sturdy. Bekijk dus vooraf wel welke ringen/steentjes jij het leukst vindt, aangezien alle steentjes uit die collectie op je ring zullen passen. Mochten er MelanO producten niet aanwezig zijn bij Store3, dan kunnen ze die altijd voor je bestellen, zo krijg je echt de perfecte ring! Ook zijn de MelanO ringen perfect als cadeau, hoe leuk is het als iemand een ring voor je samenstelt?

Store3 Mode & Accessoires is begonnen als winkel in Oisterwijk aan de Spoorlaan 44. Hierna is het in een tijdsbestek van 9 jaar uitgebreid naar winkels in Rosmalen, Hilvarenbeek en Drunen. De shop verkoopt kleding, en populaire sieraden zoals Cluse, IXXXI en MelanO. Ook is de collectie in de webshop te koop. Als je in de shop voor 15:00 uur bestelt, heb je het morgen in huis! De verzending is gratis!

Was jij al bekend met MelanO?

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *