Olivia Burton Watch

Oversized horloges zijn echt mijn ding, omdat ze echt een statement maken om je pols. Gouden en zilveren horloges heb ik al wel, maar een rosé horloge ontbrak nog in mijn collectie, tot ik deze prachtige Olivia Burton klok vond.

Olivia Burton is een horloge merk uit Londen, opgezet door twee vriendinnen. Alle horloges zijn erg chic, vrouwelijk en trendy. Iedere twee maanden komen de twee vrouwen met een nieuwe collectie, om zo constant de laatste trends te volgen. Zo heeft het merk pastel horloges, horloges met prachtige dieren/bloemen prints en zelfs horloges voor veganisten. Écht voor ieder wat wils!

img_0887

img_0891

img_0892

Mijn horloge is de Chrono Detail Mink and Rose Gold , bij Nederlandse webshops kost deze €189. De diameter van de kast is 38 mm. Het leuke aan het horloge vind ik dat er meerdere klokjes lopen, ik vind dit een vrij stoer effect geven, net als de 3 grote knoppen aan de zijkant van het horloge. De combi van rosé, wit en mink vind ik echt prachtig, ook heeft de kast een enorm mooie glans zoals je kunt zien op de foto’s.

Naast horloges, verkoopt Olivia Burton ook oorbellen, ringen, kettingen en armbanden. De verkooppunten van Olivia Burton in Nederland kun je hier zien.

 

Was jij al bekend met Olivia Burton?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *