The perfect monthly planner

Mijn leven bestaat inmiddels uit: stage lopen, scriptie schrijven, sporten en bloggen. Dit levert soms een beetje chaos op in mijn hoofd en daarom ben ik opzoek gegaan naar voor mij de perfecte planner. Deze kwam ik tegen op een andere blog en is te koop bij Stradivarius!

Aangezien ik veel verschillende dingen doe en gek ben op overzicht, kwam ik er al snel achter dat ik een maandplanner in plaats van een week planner wilde. Vervolgens ben ik via blogs opzoek gegaan naar de perfecte planner. Deze planner van Stradivarius was het voor mij meteen, mede door de lekker optimistische quote op de voorkant!

IMG_2246

IMG_2247

De planner kost €7,95 en hierbij komt nog €3,95 aan verzendkosten. Ik had mijn pakketje op dinsdag besteld en op donderdag in huis, dus een prima service! In de planner zit dus een maandoverzicht, met aan de zijkant nog ruimte voor special dates en reminders. Ook zitten er veel pagina’s tussen die je vol kunt schrijven met ideeën.

Mede door mijn dramatische time planning (en het dramatische Nederlandse weer) zijn deze foto’s ’s avonds laat gemaakt, maar dat maakt de planner niet minder leuk toch? Ik ga hem meteen in gebruik nemen in ieder geval. De “this could be vodka” fles die erbij ligt is van Modemusthaves en over het horloge lees je hier meer. 

Gebruik jij ook een planner?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *