Personal Body Plan – Update maand 5

Op 5 september ben ik begonnen met Personal Body Plan, inmiddels zit ik dus in mijn 6e en laatste maand.Vorige week ben ik begonnen met full-time werken en was het dus flink omschakelen om mijn trainingen en eten bij te houden. Benieuwd hoe maand 5 bevallen is en of ik doorga met PBP?

“Personal Body Plan is ‘Jouw Online Personal Trainer, Lifestyle Coach en Voedingsdeskundige in één, waar je 24/7 toegang tot hebt’. Met Personal Body Plan krijg je een op maat gemaakt plan, gebaseerd op de vier kernelementen gedrag, voeding, training en herstel.”

Om maar meteen de hamvraag te beantwoorden; JA ik ga verder met Personal Body plan. Ik heb besloten om verder te gaan zonder coach, omdat ik denk dat ik dit wel aankan nu. Het doorgaan doe ik vooral om de trainingsschema’s te blijven ontvangen en de recepten te kunnen zien. Doorgaan zonder coach kost €19,95 per maand.

i-may-not-be-there-yetbut-im-closer-than-i-was-yesterday-20130508499

Zoals ik net vertelde werk ik dus inmiddels 32 uur per week en is de andere dag bedoeld om aan mijn scriptie te werken. Dit was even flink omschakelen, normaal kon ik na school trainen en nu ben ik van 8-19 de deur uit. Mijn 4 trainingen probeer ik te doen in het weekend, op vrijdag en op 1 willekeurige avond. Het is even wennen, maar ik hoop snel weer in een ritme te zitten! Het eten op stage gaat ook prima, ik zorg dat ik genoeg gezonde dingen in mijn tas heb om de hele dag door te komen, zodat ik niet in de verleiding kom om te snoepen.

Dankzij Personal Body Plan (en natuurlijk mijn eigen inzet, nothing comes for free helaas..) ben ik inmiddels meer dan 6 kg kwijt en bovenal; voel ik mij een stuk fitter en zit ik beter in mijn vel. Ook de progressie in de sportschool is leuk om te zien, zo gaan mijn push-ups inmiddels een stuk beter en kan ik mijzelf  bijna optrekken. Klik hier voor mijn updates van maand 1 tot en met 4.

 

Was jij al bekend met PBP?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *