Perfect roses for Valentine’s day

Bloemen geven is altijd een goed idee; maar met Valentijn is het bijna een must! Lucky me, ik kreeg alvast een prachtige bos rozen van Damasque.

De rozen van Damasque zijn traditioneel gegroeid in de natuur. Elke roos is zorgvuldig verzorgd en met de hand geplukt en gerangschikt van een ethisch gerunde boerderij in Kenia. Het kenmerk van de Damasque rozen is dat ze een heerlijke geur met zich meebrengen. Dus de rozen leveren niet alleen een prachtig plaatje op, ze zorgen er ook echt voor dat de hele kamer heerlijk ruikt.
IMG_2361

IMG_2362

IMG_2368

De bloemen worden zorgvuldig geleverd, ik ontving ze in een doos met karton en plastic. Daarnaast zit er bij de rozen een beschrijving met hoe je de rozen het best kunt verzorgen, deze rozen verdienen namelijk wat extra verzorging. Geloof mij, dat is het zeker waard, want de bos is zo te onderscheiden van andere rozen!

Damasque rozen zijn er in veel verschillende kleuren: variërend van poederroze, tot bruin en paars. Wil je meer weten over Damasque of de verkooppunten zien, klik dan hier!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *