Sale – Adidas Stan Smith

Because I bought it on sale, I actually made money, right? De sale is in de meeste winkels/webshops alweer van start gegaan. Ook ik kon de verleiding niet weerstaan en besloot een nieuw paar Adidas Stan Smiths te bestellen. VOOR €30 bij Footlocker!

Ik ben gek op sneakers, vooral als ik er dagenlang op kan wandelen zonder blaren te krijgen. Dat Stan Smith sneakers van Adidas lekker zitten wist ik al, daarom twijfelde ik geen seconde met bestellen. De schoenen zijn in de sale voor mannen, vrouwen en kinderen, met dus prijzen vanaf €29,99.

img_1005

img_1004

Door de jeans achtige kleur van de schoenen vind ik ze enorm leuk staan onder een spijkerbroek. Aangezien ik een echte jeans fan ben, zal ik ze dan ook vaak dragen. De schoenen vallen normaal en je kunt dus je eigen maat bestellen. Bij Footlocker heb je zelfs de keus uit 1/2 en 2/3 maten. Helaas is de kleur die ik bestelde uitverkocht, wel zijn ze er nog in het rood en lichtblauw voor dezelfde prijs.

Naast sale op Adidas schoenen, heeft Footlocker natuurlijk veel meer sale. Houd er wel rekening mee dat de verzendkosten vrij hoog zijn; €7, bij een bestelling boven de €85 betaal je geen verzendkosten. Echt een aanrader om samen met iemand te bestellen dus! Ik had mijn bestelling binnen 3 werkdagen in huis.

 

Wat voor schoenen draag jij het liefst?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *