SheRoss – Color Correction & Olaplex

Mijn haar heeft veel te verduren gehad de laatste paar maanden, zo ben ik van bijna zwart, naar oranje en eindelijk weer terug naar bruin gegaan. Voor mijn laatste kleurcorrectie en olaplex (herstel van je haar) behandeling ging ik naar SheRoss.

Als je een beetje actief bent op Instagram, dan ken je de salon SheRoss vast. Ze hebben namelijk bijna 19 K (!) volgers! Na alle prachtige resultaten op hun Instagram te hebben gezien, was ik enorm benieuwd. Ik stuurde de meiden een berichtje over mijn haarproblemen en kreeg enorm snel een enthousiast mailtje terug, met alles wat ze konden doen om mij te helpen. Daar kwam een color correction behandeling en een olaplex behandeling uit, de color correction om weer een echte brunette te worden en de olaplex om mijn haar weer te voeden en levendig te maken.

En inderdaad: ik ben weer een echte brunette en mijn haar glanst weer! Could not be happier! De meiden van SheRoss zijn enorm lief en luisteren echt naar je probleem. Naast je haar, kun je in de salon ook je wenkbrauwen en je wimpers laten doen of producten kopen voor je wimpers/wenkbrauwen. Zo verkopen ze Anastasia Beverly Hills wenkbrauw producten en hun eigen lijn aan nepwimpers, hoe cool?

IMG_1103

IMG_1102

IMG_1101

Zo nieuwsgierig als ik ben, wilde ik natuurlijk ook nepwimpers proberen. Zelf had ik namelijk nog nooit nepwimpers opgehad, gewoon omdat ik mezelf als te onhandig in had geschat. Ik ging voor de wimpers “Nisrina”  die door 1 van de SheRoss meiden Nisrina ontworpen zijn. Alle wimperstrips zijn te koop via de SheRoss webshop en kosten 9.95. Ik heb de wimpers gister de hele dag opgehad en ze zitten perfect. Het effect wat de wimpers geven vind ik echt prachtig!

De salon is te bereiken met het OV via station Almere Poort, hierna is het 5-10 minuten lopen, ook met de auto is de salon goed te bereiken. Iedere dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur kun je terecht. Je kunt contact opnemen via tel. +31 36 84 19 092 of info@hair-beautysalon.nl. Wil je meer zien van de salon? Check dan zeker de Instagram pagina en het Youtube kanaal.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

  1. Ik leef onder een steen want ik ken ze niet. Maar wat ontzettend fijn dat ze je zo goed hebben geholpen! Ik ben ook benieuwd naar hun nepwimpers nu, heb zelf ook nog nooit nepwimpers gebruikt. Malou x

  2. Ik volg SheRoss al een tijdje op instagram en hun resultaten zijn geweldig mooi! Leuk om telkens weer de ‘voor & na’ foto’s te zien! Lfs Chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *