Audaviv Jewelry

“A girl can never have enough jewelry” is één van mijn motto’s; tijdloze, zilveren sieraden heb ik nooit genoeg. Mijn 2 nieuwste armbanden zijn van Audaviv. Met de code “nonstopnikki” krijg je 15% korting!

img_0894

img_0893

Audaviv verkoopt sieraden van verschillende onafhankelijke designers, in kleine oplages. Hierdoor heb je de keus uit vrijwel unieke collecties, maar je moet er wel snel bij zijn. Helaas zijn de armbandjes die ik bestelde dus bijvoorbeeld alweer uitverkocht. Gelukkig vult de shop continu aan en is er altijd meer dan genoeg keus. De sieraden zijn ook enorm goed te betalen.

Alle Audaviv sieraden worden binnen 2-3 werkdagen verstuurd vanuit hun kantoor in Duitsland, waardoor je je bestelling ongeveer 1-1.5 week na bestellen in huis hebt. De verzending is gratis boven een bestelling van $85 (ongeveer €80). Hierbij krijg je altijd een track & trace code.

Ik bestelde een bangle armband (ook wel slavenarmband) en een dun zilveren armbandje met leuke parel/zilveren details eraan. Allebei van goede kwaliteit en mooi glanzend. Ook vind ik het erg leuk dat de sieraden niet overal verkocht worden en ze dus redelijk uniek zijn. Hierdoor vind ik Audaviv de perfecte shop voor betekenisvolle cadeautjes! De shop verkoopt ook gouden en rosé sieraden.

 

Wat voor sieraden draag jij het liefst?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *