Must Visit – Amsterdam Lookout Tower

Een tripje naar de A’DAM Toren stond al een tijdje op mijn to-do list. Bovenin de toren is er een observatiedek en je kunt zelfs op het dak staan en schommelen op 100m hoogte. De toren is dan ook een must visit als je in Amsterdam bent!

Vantevoren had ik online al kaartjes besteld €12,50 voor de entree van de A’DAM lookout en €5 voor de schommel. Dit is een aanrader, want dan kun je de hele rij binnen voorbij lopen! Bij binnenkomst wordt een leuke foto voor een green screen gemaakt en dan begint de experience; de lift in die je in ongeveer 20 seconden naar de bovenste verdieping brengt.

 

img_0715

img_7997

img_7989

Op het dak van A’DAM Toren staat de ‘Over The Edge’: Europa’s hoogste schommel. Deze schommel staat op 100 meter hoogte en bungelt over de rand van de toren.  Echt een aanrader als je het durft! Ik vond het een waanzinnige ervaring.

De A’DAM Toren is dagelijks geopend van 10:30 uur – 21:00 uur en de Over The Edge schommel vanaf 11:00 uur. ‘S avonds is er de mogelijkheid tot het kopen van een “LOOKOUT Sunset Ticket and Cocktail” waarbij je vanaf 18:00 een cocktail kunt drinken en toegang krijgt tot het observatiedeck. Voor iedereen zit er wel iets tussen, hoe dan ook; deze tower is een echte must visit in Amsterdam!

 

Ben jij al in de A’DAM Toren geweest?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *