Photo Diary Barcelona

Gisteravond ben ik teruggekomen van een tripje naar Barcelona, om mijn 21e verjaardag te vieren. Ik ben al meerdere keren in Barcelona geweest en de stad heeft dan ook echt mijn hart gestolen. Deze keer was een wedstrijd van FC Barcelona bezoeken de primeur. Benieuwd naar mijn photo diary?

Sagrada Família

IMG_1246

barca

Plaça de Catalunya

IMG_1381

Haven 

IMG_1332

Palau Nacional

IMG_1303

IMG_1302

Park Güell

IMG_1283

Camp Nou

IMG_1393

Cocktails in de skylounge van het W hotel

barca2

Ik verbleef in het SOHO hotel, vlakbij Plaça de Catalunya en dus ook vlakbij de Ramblas (winkelstraat). Deze locatie vond ik echt perfect, dit gaf ons namelijk de mogelijkheid om zowel lopend naar het strand als naar de winkelstraat te gaan. Het hotel zelf was erg netjes, vriendelijk (nederlands!) personeel en prachtige kamers.

Mijn verjaardag was fantastisch en ik heb genoten van een paar dagen in de zon! Barcelona blijft één van mijn favoriete steden, door de perfecte combinatie van zon, winkels, prachtige plekken en strand. Ik hoop er dan ook snel weer naar terug te kunnen!

Wat is jouw favo stad?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *