LA Sisters Fake-fur Trenchcoat

Ik heb aardig wat verschillende winterjassen, voor iedere gelegenheid één. Mijn nieuwste en topfavoriet nu is de (Fake)-fur trenchcoat van LA Sisters; een prachtige stijlvolle jas met een nep bontje. 

LA Sisters is één van mijn favo kledingmerken, hoe de twee zussen op deze leeftijd al zo’n merk op hebben kunnen zetten, echt heel impressive! Alle kleding is stijlvol en straalt vrouwelijkheid uit. Voor de perfecte rok of jurk verwijs ik je dan ook echt door naar LA Sisters.

IMG_1423

IMG_1599

De jas is uit de nieuwste collectie en perfect voor koudere dagen. Het bontje op de jas is gemaakt van nep bont en van de jas af te halen door middel van knoopjes. De jas heeft een mooi camel kleurtje, biker details op de mouwen en twee zakken en kost €169. Ik draag de jas in een maat M!

Het fijne aan de jas vind ik, dat hij bijvoorbeeld een simpele zwarte outfit enorm stijlvol maakt. Hierdoor is de jas perfect voor een stedentrip of een dagje winkelen, zo creëer je namelijk de perfecte comfy fashionable look! Alle foto’s met mijn jas zijn gemaakt tijdens mijn stedentripje naar Barcelona, klik hier voor de photodiary.

 

Wat vind jij van de jas?

Misschien vind je dit ook leuk:

4 reacties

  1. hii vraagje is deze jas getailleerd? zoek namelijk al heel lang eentje maar kan m niet vinden!

  2. Hij is niet perse getailleerd, maar hij valt wel erg mooi om je heen! Ik vind het echt de perfecte chique jas en draag hem nu ook alweer vaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *