Vaseline Healing Project

Een pot Vaseline is echt een must in huis; zo kun je het gebruiken bij een schrale huid of zelfs het insmeren van hondenpootjes als het gesneeuwd heeft. Van 20 februari tot en met 5 maart heeft Vaseline in samenwerking met Kruidvat een actie om samen de herstellende kracht van Vaseline te delen en te doneren aan Direct Relief.

Vaseline is het Vaseline Healing Project gestart, mede dankzij dit project helpt humanitaire hulporganisatie Direct Relief mensen die zijn getroffen door armoede of een noodsituatie. Onder andere door het leveren van Vaseline Petroleum Jelly (de herkenbare Vaseline pot), medische hulpmiddelen en dermatologische zorg.

IMG_8755.JPG

IMG_8766

Het doel van Vaseline is om voor 2020 de huid van 5 miljoen mensen – getroffen door armoede of noodsituaties – te helpen herstellen. Inmiddels hebben ze meer dan 2 miljoen mensen in 39 landen geholpen! Wil jij een steentje bijdragen? Koop dan tussen 20 februari en 5 maart een Vaseline product. 1 Vaseline aankoop = 1 donatie aan Direct Relief.

Zelf ben ik een groot fan van de Vaseline Bodylotion sprays, omdat de spray enorm snel en makkelijk aanbrengt. Perfect voor de haastige ochtenden. Ook heb ik een redelijke lipbalsem verslaving en zit er in iedere tas en jaszak wel een Vaseline potje.  Deze week ga ik daar dan ook zeker nog een voorraad van inslaan!

 

Wat vind jij van deze actie?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *