Fashion Week Outfit Shein

Het is weer zover: fashionweek in Amsterdam. Gister bezocht ik de show van Given; hier vertel ik binnenkort meer over. Vandaag vertel ik over mijn fashionweek outfit met onder andere een offshoulder blazer van Shein. 

Shein is een webshop die in 2008 in New Jersey is ontstaan, inmiddels verzenden ze naar meer dan 80 landen. De shop verkoopt kleding, schoenen en accessoires, allemaal voor een leuk prijsje. Het fijne aan de shop vind ik, dat er bij ieder item een “style gallery” is, waar mensen hun aan-foto’s met de producten kunnen plaatsen. Dit heeft mij echt geholpen bij het maken van mijn keus!

De off-shoulder blazer die ik bestelde kost $39.00, wat ongeveer €36 is. Het model van Shein was de inspiratie van mijn look, zoals je op de website kunt zien draagt zij de blazer namelijk ook met een leatherlook legging en hakken! Best goed nagedaan, toch?

IMG_1852

IMG_1860

Pictures taken bij Lisa – Dutchbloggeronthemove.com

De verzending naar Nederland zou 10 werkdagen kunnen duren, daarom had ik mijn pakketje niet op tijd verwacht. Maar hoe verassend ook, mijn pakket kwam 1 (!) dag na mijn bestelling al binnen! De verzending bij Shein is gratis bij een bestelling boven de $50.00, hieronder betaal je $4.99 verzendkosten.

Mijn leatherlook legging is van Yaya, deze is helaas uitverkocht in het zwart. De hakken die ik aan heb zijn van Lesara, een betaalbare webshop met een gigantisch assortiment; zeker het kijken waard!

 

Over de Given show vertel ik binnenkort meer! Wat vind jij van mijn look?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

  1. Ik vind de foto’s echt super leuk geworden en zoals je al wist ben ik helemaal fan van je outfit! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *