Given Fashion Week Show

Samen met Marieke en Lisa  bezocht ik de show van GIVEN tijdens Mercedez-Benz FashionWeek Amsterdam. Niet alleen GIVEN, maar ook het merk HEAV’N, voor jongere meiden en het mannenlabel IVGIVEN showden hun collecties.

Het merk HEAV’N opende de show met 6 danseressen, die een enorm tof dansoptreden deden op nummers als “formation” en “rock ya body (mic check 1,2)”. Hierna kwamen de modellen de catwalk op. De collectie bestond uit items met felle kleuren en leuke printjes, zoals tijger/panterprint. Erg leuk en draagbaar allemaal!

Hierna liep de show naadloos over in GIVEN, ook al was aan de kleding wel duidelijk verschil te zien. De items waren iets minder kleurrijk, maar hierdoor zeker niet minder mooi. De items waren vooral bordeaux, zwart, grijs, donkerblauw en camel. Alle kleding zag er enorm stijlvol en vrouwelijk uit. Alweer erg draagbaar! In dit deel van de show liepen bekende modellen als Sharon Pieksma en Jessie Jazz Vuijk mee.

IMG_8480

IMG_8481

IMG_8487

Het derde deel van de show stond in het teken van de nieuwe herencollectie: IVGIVEN, deze werd geopend door de The Voice of Holland zanger Dwight Dissels, die tijdens de gehele show prachtige nummers zong zoals “Blow me away” van Alain Clark. De kleurtinten waren ongeveer gelijk aan de damescollectie van GIVEN. De combinatie van stoer en stijlvol was echt perfect!

Het maken van foto’s was niet echt een succes, dus ik raad je aan om voor meer beelden/filmpjes van de show zeker even hier te klikken. Dit was voor mij de tweede show die ik tijdens FashionWeek bezocht heb en meteen ook de spectaculairste. Het dansoptreden vond ik een erg sterke opening en het feit dat ik bij meer dan de helft van de kleding dacht “wauw dit wil ik wel in mijn kast hebben hangen” zegt ook al genoeg.

Wat vind jij van de nieuwe collectie van de merken?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *