Shein Denim Sweater

Met dit (redelijk deprimerende) weer, draag ik het liefst sweaters. Vaak gecombineerd met een blousje eronder, zodat ik er ook in naar mijn werk kan. Mijn vrolijke nieuwe sweater is van Shein en kost nu maar $7.00 (!!)

Al eerder bestelde ik iets bij Shein; namelijk een zwarte blazer met off-shoulder mouwen die ik droeg op Amsterdam Fashion Week. Klik hier om daar meer over te lezen.

Shein is een webshop die in 2008 in New Jersey is ontstaan, inmiddels verzenden ze naar meer dan 80 landen. De shop verkoopt kleding, schoenen en accessoires, allemaal voor een leuk prijsje. Het fijne aan de shop vind ik, dat er bij ieder item een “style gallery” is, waar mensen hun aan-foto’s met de producten kunnen plaatsen. Dit heeft mij echt geholpen bij het maken van mijn keus!

De verzending naar Nederland zou 10 werkdagen kunnen duren, vorige keer kwam mijn pakket na 1 dag al binnen, deze keer heb ik helaas 1 week moeten wachten. De verzending bij Shein is gratis bij een bestelling boven de $50.00, hieronder betaal je $4.99 verzendkosten.

shein

Naamloos

De sweater die ik bestelde heet de Blue Denim Look Sweatshirt With Embroidered Tape Detailoftewel een denim kleurige sweater met kleurrijke details. De sweater is op dit moment afgeprijsd van  $27 naar $7 en nog te koop in de maten XS en M. FYI: ik draag ook een maat M!

De sweater is erg zacht en dankzij de kleurrijke details is hij zeker niet saai. Met een wit of denim blousje eronder is je outfit meteen klaar! Ik combineerde de trui dan ook met een denim blousje, spijkerbroek en blauwe gympen.

De foto’s zijn gemaakt in een hotspot in Amsterdam, daar vertel ik je morgen meer over! Houd mijn blog dus zeker in de gaten.

 

Wat draag jij het liefst op koude/regenachtige dagen?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *