Shoplog Bataviastad

Een paar weken geleden ben ik naar Bataviastad (in Lelystad) geweest. Het was eigenlijk de bedoeling om alleen een tas om te ruilen, maar natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis. Aangezien ik mijn nieuw geshopte items vrij veel draag, deel ik ze toch nog even!

Het Calvin Klein t-shirt heb ik geshopt, stiekem was deze van de herenlijn, maar niemand die het ziet toch? Het t-shirt kost €27 en was te koop in meerdere kleuren!

IMG_2210

FullSizeRender-2

Van bovenstaande outfit zijn mijn schoenen, sjaal en leren jasje nieuw. De laarzen zijn van Fred de la Bretonière en waren nu €90,35. Ik was al een tijdje opzoek naar de perfecte laars met een hak; dus ik ben erg happy met deze aankoop! De schoenen zijn enorm comfy en een dag erop lopen is dus prima vol te houden.

De sjaal en het leren jasje zijn van Calvin Klein, het jasje was afgeprijsd naar €100 en de sjaal naar €29. Echt een fijne combi voor het voorjaar! Een zwart leren jasje vind ik echt een essential in je kast, dus ik ben blij dat ik zo’n fijne exemplaar heb kunnen scoren!

 

Wat vind jij van mijn nieuwe items?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *