Day At The Beach Look

Het begint op sommige dagen al een beetje lente te lijken (yeah!), daarom besloot ik afgelopen weekend een dagje uit te gaan waaien in Wijk aan Zee.  Vandaag deel ik mijn beachlook!

Dichtbij het strand wonen is niet alleen in de zomer heerlijk, op de wat koudere dagen kan het ook erg fijn zijn! Mijn foto’s zijn gemaakt op het strand/in de duinen van Wijk aan Zee, mijn favo strand. Good to know: in de winter mogen honden zowel in de duinen als op het strand los lopen. Als de zon zoals afgelopen weekend lekker schijnt, kun je buiten bij de strandtentjes perfect uit de wind zitten. Echt een aanrader!

Processed with VSCO with nc preset

Processed with VSCO with nc preset

Het weer werd zelfs zó lekker dat ik mijn muts in kon ruilen voor een zonnebril! Hierbij mij outfitdetails:

De look is de ideale comfy, toch fashionable look voor bijvoorbeeld een dagje strand, bos of duinen. Zolang het weer meezit natuurlijk, het blijft wel Nederland!

 

Wat doe jij het liefst in je weekend?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *