Paul’s Boutique Benelux – Julia Burgundy

Maandag kon je al lezen hoe het Paul’s Boutique event was, waar ik onder andere de exclusieve bloggersbag: Julia in Burgundy meekreeg. Bordeaux is echt helemaal mijn kleur, dus ik kon niet wachten om de tas te gebruiken. Vandaag laat ik zien hoe ik de tas combineer.

De tas heeft een enorm handig formaat, zo passen mijn camera, portemonnee, powerbank en telefoon er makkelijk in. Ook zit er een klein zijvakje in en is de tas af te sluiten met een rits. Écht de ideale blogger tas dus. De tas kost € 89,90 en is ook te koop in het zwart. Het harige bolletje aan mijn tas is ook van Paul’s Boutique.

img_9225

De tas is te koop bij Brandfield: dit is een webshop met een gigantische online collectie, bestaande uit 170+ bekende fashion merken, met meer dan 10.000 artikelen zoals horloges, sieraden, zonnebrillen, tassen en portemonnees. Bij een bestelling van €50 wordt je bestelling gratis verzonden. Op werkdagen en zondag voor 23:30 uur besteld = de volgende dag in huis.

img_9206

Zoals ik al eerder zei ben ik fan van bordeaux en was het dan ook erg makkelijk om te tas te combineren. De trui die ik aan heb is van JoshV, de broek van CDLC, mijn jas van Steps en mijn sjaal van de Zara. De beker van mijn Starbucks (toffee nut latte) kleurde er gelukkig ook perfect bij!

 

Wat vind jij van de bloggersbag?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *