December Ready Outfit

De feestdagen staan weer bijna voor de deur en aangezien dat voor mij een periode is vol met kledingcrisissen, ben ik alvast begonnen met outfits uitzoeken. Deze outfit bestaat uit een zwarte jurk en overknee laarzen. Lees verder voor de details.

De outfit die ik draag is chique, maar toch comfortabel, wat ik erg belangrijk vind met de feestdagen. Dankzij de laarzen blijven je benen tenminste ook flink warm op een koude avond. De jurk die ik draag is van het Italiaanse merk Alan Red, met overknees die ik vorig jaar gekocht heb bij Different in Zaandam.

img_8619

De panty die ik hierbij aan heb is de Sher panty van Conte Nederland, het leuke aan deze panty is dat er op de achterkant een naad loopt en er aan de onderkant een bloemenprint zit. De shop verkoopt allerlei fashion panty’s, die enorm leuk (en handig) zijn voor de feestdagen! Alle panty’s zijn rond de €10. Het fijne aan deze panty’s is dat er niet zo snel een haal of gat in komt, ik heb normaal namelijk echt een haat/liefde verhouding met panty’s.

img_8606

De look kun je afmaken met bijvoorbeeld een hoedje of een clutch/kleine handtas en dan ben je ready to go. Mijn hoedje van is de Coachella lijn van H&M. Ik hoop dat je iets aan mijn look hebt voor de feestdagen!

 

Wat vind jij een echte holiday musthave?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *