Pauls Boutique Benelux Event

Gister was ik aanwezig bij het (voor mij alweer tweede) Bloggers event van Paul’s Boutique. Dit keer vond het event plaats op het hoofdkantoor, was Paul er zelf ook weer en werd natuurlijk de exclusieve bloggersbag onthuld.

Het programma van het event was goed gevuld; zo waren er verschillende presentaties en was er genoeg tijd voor hapjes/drankjes en natuurlijk foto’s. Aan het eind van de avond werd de bloggersbag van dit jaar onthuld: Julia in de kleur burgundy. Een prachtige glanzende schoudertas waar precies genoeg in kan.

img_9118

Lucky us: alle bloggers gingen naar huis met deze prachtige tas. En dat was nog niet alles: de goodiebag was huge. In de tas zaten onder andere een reep van Tony’s Chocolonely, een Hard to Get ketting van Brandfield, Bos ijsthee, een Paul’s Boutique portemonnee Lizzie en een leuke sleutelhanger/tassenhanger van Paul’s Boutique.

img_9122

img_9117

Ik ben enorm blij met alle goodies, het voelt bijna alsof ik jarig ben. Ik ga alle items dan ook meteen in gebruik nemen/testen, dus houd mijn blog in de gaten voor meer info over de producten! Paul’s Boutique Benelux, bedankt!!

 

Heb jij al een Paul’s Boutique tas?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *