Rosegal – White lace-up blouse

Vorige week kon je mijn lace-up rokje van Rosegal zien, deze week laat ik zien hoe ik mijn nieuwe witte lace-up blouse combineer. Ook dit item shopte ik bij Rosegal, de shop die ik vorige maand ontdekte.

Rosegal is een webshop met een gigantische collectie, variërend van bijvoorbeeld kleding tot interieur items. De shop staat bekend om de lage prijzen. De shop verzendt wereldwijd gratis en over de levertijd hoef je je ook geen zorgen te maken. Precies een week na het plaatsen van mijn bestelling, kreeg ik mijn pakketje namelijk al binnen.

rosegal

De blouse is gemaakt van polyester en valt normaal, ik draag dan ook een maat M. Bij de omschrijving staan de precieze afmetingen van de blouse, mocht je zeker willen weten dat het item past. Door middel van de touwtjes kun je de blouse zo sexy/netjes maken als je zelf wilt. Ook kun je er natuurlijk nog een wit topje onder dragen. De blouse kost $11.63 wat omgerekend ongeveer €11 is. 

img_8973

Ik heb de blouse gecombineerd met een zwarte leatherlook broek van CDLC, lace-up hakken van Quiz Clothing (klik  hier voor mijn review) en een leren jasje van Yaya. De blouse is op 1001 verschillende manieren te combineren, dus die zul je vast nog vaker voorbij zien komen op mijn Instagram!

Wat vind jij van mijn outfit?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *