Appelhout iPhone cover – Give-away!

Mijn telefoon gebruik ik de hele dag door; ik vind het dan ook belangrijk dat mijn iPhone er verzorgd uitziet. Mijn nieuwste echte cherry houten cover is van Appelhout. Het merk dat echt houten covers voor iPhones en Macbooks verkoopt. Lucky you: ik mag namelijk een iPhone cover naar keus weggeven! Lees verder voor de voorwaarden.

img_9359Het leuke aan Appelhout is, is dat het bedrijf Amsterdams is en dat alle covers ook in Amsterdam gemaakt worden. Het bedrijf biedt de keus uit 3 verschillende soorten hout: Bamboo, walnut en cherry. Alle covers zijn zo’n 0,7 mm dik, waardoor ze naadloos op je apparaat aansluiten. Voor een bestelling binnen Nederland betaal je geen extra verzendkosten, de bestelling kun je binnen twee dagen op je deurmat verwachten, je hoeft er dus niet persé voor thuis te blijven! Ik mag ook alvast leuk nieuws delen: volgende week komen er ook iPad covers op de site.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe cover, de kleur van het cherry hout past mooi bij het rosé van mijn telefoon. De cover aanbrengen is enorm simpel, binnen 30 seconden was mijn telefoon ready to go.

img_9361

Wil jij kans maken op een iPhone cover naar keuze? Meedoen kan via Instagram of via Facebook.

Facebook:

  1. Like NonstopNikki.nl 
  2. Like Appelhout
  3. Laat even weten welk hoesje je zou kiezen

 

Instagram:

  1. Volg NonstopNikki.nl
  2. Volg Appelhout
  3. Laat even weten welk hoesje je zou kiezen

De winnaar maak ik zaterdag 3 december op mijn blog bekend, houd deze dus goed in de gaten!

 

Wat vind jij van mijn nieuwe cover?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *