The Beauty Glove

Ik haal braaf iedere avond de make-up van mijn gezicht, toch merk ik vaak wel dat mijn huid hierna geïrriteerd is, bijvoorbeeld door het schrobben om mijn waterproof mascara eraf te krijgen. Op internet kwam ik “The Beauty Glove” al een paar keer tegen: de handschoen die alleen met heet water je make-up eraf zou moeten halen. Ik testte het uit en deel een 20% kortingscode voor de eerste 5 bestellers!

The Beauty Glove, ook wel Isi genoemd, komt uit Italië en is een herbruikbare make-up reiniger. De glove heeft 2 kanten, die allebei gebruikt moeten worden; de microfiber kant om de make-up eraf te halen en de andere kant om de huid te exfoliëren (soort scrubben om de dode huidcellen te verwijderen). Het enige wat je dus nodig zou moeten hebben is warm water. Op dit filmpje kun je wat beter zien hoe het werkt.

img_9388

Zoals je begrijpt was ik enorm nieuwsgierig en heb ik mijn handschoen flink getest; met foundation, oogschaduw en zelfs waterproof mascara. En ja echt, de handschoen haalt alles zonder moeite van je gezicht af. Ik vind de handschoen dan ook de uitvinding van de eeuw, het zorgt dat mijn huid niet meer geïrriteerd is en hij is super makkelijk overal mee naar toe te nemen.

img_9390

Bij het product krijg je nog een hoop info, een opbergzakje en een standaard waar je hem kunt laten drogen na gebruik. De Beauty Glove is te koop voor 29,90, in het grijs en zwart. Met de code “nonstopnikki” krijgen de eerste 5 bestellers 20% korting! Het product koop je op 7ewas.nl.  De verzending is gratis.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *