Lief & Leer VIP Avond

Lief & Leer is de webshop van een enthousiaste moeder en dochter, met onder andere handgemaakte armbanden, kettingen, enkelbandjes en (zonne)brilkoordjes. Vrijdagavond vond de eerste VIP avond van Lief & Leer plaats, waar ik natuurlijk bij moest zijn. Spoiler alert; ik heb flink geshopt!

Ik ben een grote fan van Lief & Leer, omdat alles handgemaakt en betaalbaar is en nog echt als een cadeautje wordt ingepakt ook. Het artikel over mijn andere Lief & Leer spullen, kun je hier lezen. Nu meer over de VIP avond.

De avond vond plaats bij moeder en dochter thuis, wat het enorm knus en gezellig maakte. Er waren zo’n 50 mensen uitgenodigd om voor een speciale prijs de oude collectie en wat VIP avond exclusieve items te kunnen kopen. De avond was goed verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes en zelfs een bizar goedgevulde goodiebag!17798998_1150207955087593_3076527652670938288_n

IMG_4299

Ik ben helemaal summer ready (en ready voor mijn tripje naar Malaga volgende week) dankzij al mijn gescoorde items. Al mijn aankopen kun je zien op de uitgelichte afbeelding. Zo heb ik onder andere zonnebrilkoordjes, enkelbandjes en armbandjes gekocht. Ik had geloof ik al 4 koordjes en heb er nu weer 3 bijgekocht, ik vind het echt de uitvinding van de eeuw voor een zonnebril met neusvleugels.  En naast dat het super handig is, staat het ook nog eens enorm leuk en zomers!

Benieuwd geworden naar Lief & Leer? Check dan zeker de webshop. Lief & Leer verzendt je bestelling voor €1,95 bij een bestelling onder de €25, daarboven is de verzending gratis. De levertijd bedraagt ongeveer twee dagen. Vergeet je voor je eerste bestelling niet in te schrijven op de nieuwsbrief, dit levert je namelijk 10% korting op!

 

Bedankt voor de leuke avond!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *