Marc Inbane Tanning Spray

In de winter begin ik vaak iets weg te krijgen van sneeuwwitje, aangezien ik niet te vaak wil zonnebanken is een goede tanning spray eigenlijk de enige optie. Al eerder had ik geen goede ervaringen met tanning sprays, deze lieten namelijk strepen achter. De tanning spray van Marc Inbane belooft dit niet te doen en daarom besloot ik het te testen!

Zoals ik al zei heb ik een paar slechte ervaringen gehad met tanning sprays, deze sprays zouden 4 uur na het sprayen volledig werken, waardoor het lastig in te schatten is waar je wel en niet gesprayd hebt. Hierdoor is het mij eigenlijk nooit gelukt een mooi effect te krijgen.

Op de Proefparade – Beauty Collection maakte ik kennis met het Nederlandse merk Marc Inbane. Bij de Marc Inbane spray kreeg ik een handschoentje en een kwast, iets wat ik bij de andere sprays nooit gekregen had.  Een proefpakket van Marc Inbane (spray van 50ML en een hydraterende zwarte exfoliator) kost €24.95. Ik heb ook besloten eerst de kleine spray te testen, om te kijken of het zou bevallen. Deze spray is ook perfect om mee te nemen op reis! De handschoen kost €9,95, deze raad ik je wel echt aan. De Kabuki Brush kost €24,95, deze is bedoeld om de spray gelijkmatig en perfect over je gezicht te kunnen verdelen. Eerlijk gezegd gebruik ik gewoon de handschoen voor mijn gezicht en vind ik de brush dus niet echt een must. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om een gewone fles van 200ML te nemen of een handig reissetje.

Marc Inbane

marc inbane

Nu meer over het resultaat: ik ben meer dan blij verrast over het resultaat van de spray! Ik heb de spray nu twee keer gebruikt voor bijna mijn hele lichaam en het gaf echt een natuurlijk en mooi effect. Het fijne aan deze spray is, is dat je meteen ziet waar het zit en waar niet, hierdoor hoef je geen 4 uur te wachten om te zien of je strepen hebt. Door de handschoen kun je het mooi even verdelen en weet je zeker dat je geen plekjes vergeet. Na het douchen sprayen en even föhnen en je bent zo ready to go, het heeft bij mij niet afgegeven op mijn kleding, wel een beetje in mijn bed op nacht 1.  Het vervangt natuurlijk geen echt tintje, maar het is wel erg fijn dat het kan als je bijvoorbeeld een feestje of iets anders belangrijks hebt! Op de website van Marc Inbane kun je ook tutorials vinden met tips & tricks, mocht je net als ik niet zoveel ervaring hebben met tanning sprays.

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *