Payday: LV BAG

Al maanden, nee eigenlijk al jaren, droom ik over deze tas. De mensen die mij een beetje kennen weten ook dat ik het er aardig vaak over gehad heb: de Neverfull tas van Louis Vuitton. Zaterdag heb ik hem dan eindelijk van mijn wishlist kunnen afstrepen.

De tas is echt een bizarre investering geweest en eigenlijk heb ik jarenlang gedacht “die tas is te duur, dat wordt hem nooit”, maar iedere keer als het payday was spookte het toch weer door mijn hoofd. Mijn twee collega’s hebben mij overtuigd; zij vertelden dat het hun beste investering ooit is geweest en dat de tas na jaren nog steeds prachtig is, had ik de knoop doorgehakt.

IMG_2730

IMG_2726

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn vader naar de P.C. Hooftstraat gegaan, want ja als je dan zo’n dure tas koopt moet het ook wel een ervaring zijn! Bij het pinnen was het even slikken, maar ik ben zoo trots dat ik dit heb kunnen doen en dat ik het zelf heb kunnen doen.

De tas die ik gekocht heb is de Neverfull maat MM, dit is de medium maat. Er is ook een PM en een GM. Het motief van de tas heet Damier Ebene, deze is er ook in het licht Рcreme achtig, deze heet Damier Azur en dan heb je natuurlijk nog de klassieke Monogram. Ook kon ik nog kiezen tussen een rode en een roze binnenkant. In de tas zit ook nog een kleine clutch, die je ook los kunt gebruiken.

De tas kreeg ik mee in een prachtige doos, met een dustbag en natuurlijk de tas erin! Zo is het thuis net alsof je een cadeautje, van jezelf voor jezelf kunt openmaken.  Ik ben dolgelukkig met mijn tas, het kopen ervan was al een hele ervaring en ik kan niet wachten om de tas veelvuldig te gebruiken.

 

Welke tas staat er op jouw wishlist?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *