Joyce Jacobs Fotografie Photodiary

Een paar weken geleden kreeg ik een berichtje van een fotograaf: Joyce, om een keer samen te shooten. Natuurlijk heb ik daar ja op gezegd en zo stonden we een paar weken later op een prachtige locatie in Uden. Benieuwd naar de resultaten?

Ik was nog nooit in Uden geweest, eerlijk gezegd had ik er ook nog nooit van gehoord. Het was een lange dag in de trein, ik heb in totaal zo’n 5 uur gereisd die dag; maar het was het waard!  We hadden afgesproken bij de bushalte in Uden om vervolgens nog 15 minuten met de auto naar de locatie te rijden. De locatie heet geloof ik Bedaf, een prachtige plek met een soort strandachtig uiterlijk, met een bos eromheen. Oftewel: met zo’n locatie kun je alle kanten op, echt een aanrader!

IMG_3529.JPG

IMG_3645

IMG_3635

IMG_3624Ik had 3 outfits meegenomen en geloof het of niet, na 1 uur hadden we alle foto’s al geschoten. Joyce is een super relaxed persoon die je enorm op je gemak stelt en ook continu tips geeft tijdens het shooten. Normaal ben ik totaal geen fan van fotografen die close-ups willen doen oid, maar bij Joyce voelde ik mij enorm fijn én ik ben super blij met het resultaat!

Wil je zelf een keer shooten met Joyce? Check dan zeker even haar website en Facebook pagina! Ze maakt prachtige trouwfoto’s, koppelfoto’s, portretten en gaat binnenkort speciale bloggerdeals maken.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *