Hip & Chic – Perfect white dress

Vrijdag vlieg ik voor een paar dagen naar Malaga en dan kan een zomers jurkje natuurlijk niet ontbreken in mijn koffer. Vandaag vertel ik je meer over mijn nieuwe Hip & Chic jurkje, die ik dankzij het lekkere weer in Nederland alvast even aan kon!

Hip & Chic is opgezet door Lirette, die de droom had om een eigen handgemaakte lijn met handgemaakte slippers te hebben. Vanaf de lancering van de webshop heeft ze haar passie voor schoenen ingezet tot het realiseren van een eigen slippercollectie, toen nog, onder de naam Hip&Chic. Deze collectie is inmiddels verkrijgbaar onder de merknaam Chic by Lirette en is uitgegroeid tot een tweejaarlijkse collectie bestaande uit schoenen, kleding en accessoires. Chic by Lirette is momenteel verkrijgbaar in ruim 200 betere boutiques en schoenenzaken in Nederland,Belgie en Spanje. Mijn jurkje is dan ook van het eigen merk; Chic By Lirette!

FullSizeRender-4

SONY DSC
Pics by Miguel Da Silva

Mijn jurkje is de Pantai jurk en is te koop in het wit, zand, zwart en lichtblauw. De jurk kost € 79,95. De jurk is op een hoop verschillende manieren te dragen, zo kun je hem met en zonder bandje dragen en combineren met een paar slippers of juist een paar hakken. Het jurkje is in ieder geval erg comfy en luchtig, ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft in de zomer of een strandfeestje. Ik combineerde het jurkje met mijn Ugg sleehakken.

Als je bij Hip & Chic bestelt heb je je bestelling binnen twee werkdagen in huis. De verzending is gratis boven de €50, zo betaal je geen verzendkosten als je hetzelfde jurkje wil bestellen! Ik bestelde nog een jurkje bij de shop, deze ga ik ook zeker meenemen naar Malaga en zal ik volgende week laten zien.

 

Wat vind jij van mijn jurkje?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *